Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΔΡΑΜΑΣ: ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ

Σχετικά με την συνέντευξη τύπου του νυν Δημάρχου Δράμας και υποψηφίου επίσης για τρίτη φορά στο αξίωμα αυτό, οι γονείς παιδιών που τα μεγαλώνουν δίχως άλλη βοήθεια και μόνοι τους, δηλώνουν την πλήρη απέχθειά τους για την απαξίωσή τους από τον Δήμαρχο Θωμά Μαργαρίτη. Περιμένουν να τον 'μαυρίσουν' στις επερχόμενες εκλογές γιατί ντροπιάζει όλους τους Δραμινούς και εκμεταλλεύεται κάθε άνθρωπο με ανάγκες για προσωπικά οφέλη και με μοναδικό σκοπό να παραμείνει στη θέση αυτή για 12 χρόνια.
Ο Δημοτικό Κήπος είναι τελείως εγκαταλειμμένος εδώ και πολλά χρόνια: Ούτε νερό υπάρχει στην πόλη του νερού, ούτε καθαριότητα, ούτε δράσεις για γονείς και παιδιά.
Σοβαρές προτάσεις για την ανάπλασή του έγιναν μόνο επί θητείας Νίκου Σπιτάλα ως καθηγητού & Προϊσταμένου του Τμήματος Αρχιτεκτονικής Τοπίου. Μία από αυτές είναι και του νέου σοβαρού και άριστου φοιτητή Λουκά Καλογήρου. Ο κ. Δήμαρχος παρουσίασε για δική του την εργασία του παραπάνω φοιτητή ο οποίος μάλιστα είχε σαν επιβλέποντα καθηγητή τον Νίκο Σπιτάλα.
Εγινε λοιπόν, ο Δήμαρχος απότομα και προεκλογικά καθηγητής, αρχιτέκτονας, πολεοδόμος? Μήπως πιστεύει οτι η ιδιότητά τους ως δικηγόρου, τον δίνει και άλλα δικαιώματα εις βάρος των πολιτών? Μήπως επαγγελματίες δικηγόρους-πολιτικούς θα πρέπει να τους αποτάξει η πολιτεία? Μήπως έμαθαν να κοροϊδεύουν και να εξαπατούν πολίτες, νέους, γέρους, ανήμπορους και άλλους για να καπηλεύονται την εξουσία?
Ούτε ο Δήμαρχος, ούτε ο Νομάρχης βοήθησαν τα Τμήματα ΤΕΙ της Δράμας να εξελιχθούν, να αναπτυχθούν και να προοδεύσουν οι απόφοιτοι. Τι θέλει λοιπόν? Να ξεσηκωθούν οι νέοι φοιτητές της Δράμας και να τους πουν την αλήθεια: ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ?
ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ, ΘΩΜΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ.
Να τι έγραψαν οι αναγνώστες:
1) Άντε βρε να δούμε τη άλλο θα πείτε για να πείσετε και τη άλλο θα εγκαινιάζεται ακόμα .
Αυτά που έλεγε η Παράταξη του Χαρακίδη και πρόσφατα ο κ. Σπιτάλας από την Πόλη  Ζωή σε συνέντευξη του πριν από καιρό στο Δραμινό Κανάλι για αξιοποίηση του ΤΕΙ ,τα υιοθετεί τώρα η παράταξή τόσα χρόνια αναρωτιόμαστε τι κάναν?
2) ama to palikari katebene ypopsifios me ton xarakidh tha thn pernate sobara thn meleth tou h' tha thn stelenate adiabasth ston kalatho ton aporimaton?
3) to thema file 9.44 den einai to palikari poy ekane tin meleti kai apo pia parataji einai kai pou aniki tin doulia tou kani kai malista arista to na toyw thimomaste proeklogika tetoious anthropoys einai to thema kai na toys " xrisimopoioyme" giati sta tesera xronia ta tei itan edo den to jeran?
4) Πράγματι, γνωρίζοντας τα πράγματα για τις μελέτες του κήκου και βλέποντας την σημερινή ασχήμια, διερωτώμαι, πως τολμά αυτός ο ανεπρόκοπος δήμαρχος να μιλά για δημοτικό κήπο όταν δεν έκανε τίποτα και μάλιστα τον άφησε τελείως βρώμικο και ανεκμετάλευτο.
5) Ως γονείς παιδιών δίχως πατέρα (διαζύγιο ή θάνατος) είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε ώστε να λάμψει η αλήθεια για το θέμα του δημοτικού κήπου Δράμας: Γνωρίζουμε τον κόπο και αξίες του κυρίου Σπιτάλα και πόσο βοηθάει τους φοιτητές του. Γνωρίζουμε οτι με προσωπικό μόχθο έγινε η μελέτη του κήπου από τον φοιτητή Καλογήρου με την επίβλεψη του καθηγητού του Ν. Σπιτάλα. Τι θέλει ο απατεώνας δήμαρχος και εκμεταλεύεται τους νέους, τις φιλοδοξίες τους, τις ανάγκες τους για κομματικούς και ψηφοθηρικούς λόγους? Μακρυά τα χέρια από τους νέους.
6) Επί 7 χρόνια το Τμήμα Αρχιτεκτονικής Τοπίου και ιδιαίτερα ο καθηγητής Νίκος Σπιτάλας κατέθεσε μελέτες, πτυχιακές εργασίες και έρευνες για τις αναπλάσεις κάθε γωνιάς της Δράμας, ειδικά για το Δημοτικό Κήπο.
Για το Δημοτικό Κήπο έγιναν αρκετές μελέτες, μια από αυτές και μάλιστα άριστη είναι του Λουκά Καλογήρου φοιτητή επί 4 χρόνια του Κου Σπιτάλα.
Η συγκεκριμένη μελέτη έχει συνταχθεί από τον φοιτητή με την επίβλεψη του καθηγητή Νίκου Σπιτάλα και μάλιστα έχει παρουσιαστεί δημόσια σε τηλεοπτική εκπομπή πριν 2 χρόνια, στη δημόσια βαθμολόγησή του.
Είναι απαράδεκτο να εκμεταλλεύεται ο Κος Θωμάς Μαργαρίτης την ανάγκη ενός φτωχού φοιτητή και να παρουσιάζει ως δικιά του, την εργασία που έγινε από άλλον.
Ούτε καθηγητής είναι ο Κος Θωμάς Μαργαρίτης, ούτε Αρχιτέκτονας, ούτε πολεοδόμος, ούτε και φυσικά Αρχιτέκτονας Τοπίου.
Είναι πλέον καιρός να σταματήσει η προεκλογική εκμετάλλευση διαφόρων κοινωνικών ομάδων (παλινοστούντες, γυναικών, ανέργων, ηλικιωμένων, ατόμων με σοβαρά προβλήματα υγείας) και τώρα νέων φοιτητών της Δράμας. 

7)ΜΕ ΧΑΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΟΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΙΔΙΚΟΥΣ" ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΚΗΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ.
ΜΗΠΩΣ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ?
Η ΜΕΛΕΤΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΑΔΕΣ(ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΜΑ!!!)ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΞΕΔΡΑ!!
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ .ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ. ΚΑΛΑΙΤΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
8) Μάλλον πλάκα κάνει ο άνθρωπος με αυτά που λέει. Έπεσε στα χέρια μου το πρόγραμμα του το 2006. Από αυτά που είπε δεν έχει υλοποιήσει το 85% περίπου. Απορώ με το θράσος. Δεν ντρέπεται καθόλου???? Μα τι περίπτωση είναι ο άνθρωπος??? Που απευθύνεται?? Σε ζώα??? Και οι σύμβουλοι του που βγαίνουν σε εκπομπές δεν τους είπαν να διαβάσουν το πρόγραμμα του 2006 πριν μιλήσουν και εξευτελιστούν??? Έλεος!!! Λίγο σεβασμό τουλάχιστον στον εαυτό τους πρώτα να δείξουν!!!!
Και έπεται η συνέχεια..................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου